Suurlähetystön aukioloajat ja asiakaspalvelu

Suomen suurlähetystö Perussa palvelee ensisijaisesti sähköpostitse. Pyydämme ennen kaikkea lähettämään Perun koronavirustilanteeseen, matkustamiseen sekä muihin maahantuloon- tai poistumiseen liittyvät tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Lähetystön asiakaspalvelu on auki ja palvelemme normaalisti: VTJ ilmoitukset, notaaripalvelut, passit, oleskeluluvat, viisumit. Edustusto vastaanottaa henkilöitä ainoastaan ajanvarauksella.

Pyydämme ensisijaisesti lähettämään konsuliasioihin, Perun koronavirustilanteeseen ja matkustamiseen liittyvät tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti saapumisjärjestyksessä.

Suurlähetystön puhelinlinja on auki maanantaista torstaihin klo. 09:00 – 16:45 ja perjantaisin klo 09:00 - 13:00 numerossa +51 122 244 66.

Viikonloppuisin ja juhlapyhinä sekä kiireellisissä hätätapauksissa palvelee UM:n päivystyskeskus 24/7: [email protected] tai +358 9 1605 5555. 

Edustuston asiakaspalvelu

Lähetystön asiakaspalvelu on auki ja palvelemme normaalisti: VTJ ilmoitukset, notaaripalvelut, passit, oleskeluluvat, viisumit. Asiakkaita otetaan vastaan vain ajanvarauksella. Ajan voi varata lähettämällä sähköpostia [email protected]. Otsikkokenttään AJANVARAUS/CITA.

Ecuador ja Bolivia

Suomen suurlähetystö Limassa ottaa vastaan Ecuadorissa sekä Boliviassa asuvien henkilöiden passi- sekä oleskelulupahakemukset.

  • Jos oleskelet Ecuadorissa, luethan asiakaspalvelusta sekä passien ja oleskelulupien vastaanotosta täältä 
  • Jos oleskelet Boliviassa, luethan asiakaspalvelusta sekä passien ja oleskelulupien vastaanotosta täältä