Uusi julkaisu OECD 360 Suomi nyt luettavissa verkossa

360 Suomi on taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön OECD:n laatima julkaisu, joka esittelee järjestön ajankohtaista työtä. Lyhyissä suomenkielisissä yhteenvedoissa käsitellään viimeisimpiä katsauksia talouskasvuun, työllisyyteen, koulutukseen, vihreään kasvuun, aluekehitykseen, sosiaaliseen kehitykseen, maatalouteen sekä kehitysyhteistyöhön.

Julkaisun voi lukea ja sitä voi jakaa verkossa: www.oecd360.org/finland(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).

OECD 360 sisältää lukuisia graafisia esityksiä, jotka kuvaavat tärkeimpiä ajankohtaisia OECD:n analyysejä ja jotka yhteenvetona tarjoavat läpileikkauksen Suomen ja muiden OECD-maiden tilanteesta.

Jokaisen artikkelin yhteydessä on kaksi sivua tilastoja, jotka on otettu alkuperäisiin julkaisuihin sisältyvistä graafisista esityksistä – mukana StatLinkit, joiden avulla jokaisen grafiikan lähdetiedon voi ladata.

Maat lukuina- ja paremman elämän indeksi -sivuilla voit verrata Suomea OECD:n keskiarvoon monilla mittareilla, esimerkiksi talouden, työllisyyden, hyvinvoinnin, verotuksen ja ympäristöstä huolehtimisen aloilla.

Kuten kaikilla jäsenvaltioilla, Suomellakin on OECD:ssä pysyvä edustus, johon kuuluu suurlähettiläs ja virkamiehiä. Heidän avullaan laadituilla sivuilla esitellään Suomen yhteistyötä OECD:n kanssa. Esipuheen on laatinut valtiosihteeri Olli-Pekka Heinonen.

Edustusto toivoo julkaisun kiinnostavan ja tekevän OECD-työtä tutuksi.

Kuva: OECD
OECD 360 Suomi (2015)
Uusi suomenkielinen 360-julkaisu tarjoaa läpileikkauksen järjestön ajankohtaiseen työhön.

.