Suomen OECD-edustusto hakee assistenttia

Suomen OECD-edustusto hakee assistenttia

Suomen pysyvä OECD-edustusto Pariisissa hakee palvelukseensa assistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että työsuhde jatkuu tästä eteenpäin toistaiseksi voimassa olevana.

Työsuhteen alkaessa assistentin vastuutehtäviä ovat mm. toimistotehtävät, vieraiden vastaanottaminen, kokous- ja vierailuvalmistelut, posti- ja asiakirjaliikenne sekä muut päällikön erikseen määräämät tehtävät.

Suomen kielen lisäksi tehtävän haltijalta edellytetään hyvää englannin ja ranskan kielen taitoa, toimisto- ja tietotekniikkaosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Arvostamme huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan Ranskan lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Pariisin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallisena työskentelypaikkana on Suomen pysyvä OECD-edustusto.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista: supo.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään perjantaina 10.7.2020 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Lisätietoa tehtävästä antaa ministerineuvos Kimmo Sinivuori, [email protected]

Lisätietoa Suomen OECD-edustustosta