Hae OECD:n järjestämään Young Associates -ohjelmaan!

OECD tarjoaa palkallisia harjoittelupaikkoja tuoreille kandidaatin tutkinnon suorittaneille. Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat vasta aloittelemassa maisteriopintojaan. Harjoittelu on oivallinen mahdollisuus saada työkokemusta kansainvälisestä työympäristöstä.

OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development) pyrkii kehittämään kestävää taloudellista kasvua sekä lisäämään hyvinvointia. Järjestön toiminta kattaa lähes kaikki talous- ja yhteiskuntapolitiikan lohkot ja sen tutkimustuloksia otetaan huomioon kansallisen tason päätöksenteossa. OECD:hen kuuluu 35 jäsenmaata ja se työllistää 2500 henkilöä.

Young Associates -ohjelma on 24 kuukautta kestävä harjoittelu OECD:n päämajassa Pariisissa. Harjoitteluun kuuluu kuukausipalkka sekä verottomia ulkomaankorvauksia. OECD:ssä harjoittelijat tutustuvat ajankohtaisiin aiheisiin sekä niihin liittyvään tutkimus- ja asiantuntijatyöhön. Tavoitteena on kerryttää osaamista tulevaisuuden maisterivaiheen opintoja varten kansainvälisissä huippuyliopistoissa.

Harjoittelijoilta edellytetään kandidaatin tutkintoa sekä sujuvaa englannin tai ranskan kielen taitoa.

Ohjelman hakuaika päättyy 8.12.2017 ja harjoittelu alkaa syyskuussa 2018.

Lisää tietoa harjoittelupaikoista ja hakemisesta:

THE OECD YOUNG ASSOCIATES PROGRAMME 2017(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

OECD