Konsulipalveluvirkailijan määräaikainen tehtävä avoinna Kathmandussa

Kiinnostava ja monipuolinen maahantuloon ja hallintoon liittyvä tehtävä on nyt avoinna monikulttuurisessa tiimissä Suomen suurlähetystössä Kathmandussa Nepalissa.

Suomen suurlähetystö Kathmandussa hakee konsulipalveluvirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2022–30.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä korostuvat erityisesti oleskelulupahakemusten käsittely ja niihin liittyvät haastattelut. Hakuaika päättyy 28.2.2022.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja sekä Suomen kansalaisuutta.

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja paikallista asemamaan lainsäädäntöä.

Pääasialliset työtehtävät ovat:

  • Oleskelulupa- ja kansainvälisiin matkustusasiakirjoihin liittyvien hakemusten käsittely ja hakijoiden haastatteleminen
  • Maahantulotehtäviin ja erityisesti oleskelulupahakemuksiin liittyvä asiakaspalvelu ja yhteistyö sidosryhmien (mm. MIGRI, DVV) kanssa
  • Asiakirjojen legalisointi
  • Passiasiat ja henkilökortit
  • Avustaminen konsuliasioissa sekä hallinnollisissa tehtävissä
  • Hallintovastaavan sijaistaminen (taloushallinnon tehtävät, viestintätehtävät ml. verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen sekä Schengen-viisumit ja yhteistyö viisumikeskuksen kanssa)
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Niitä ei siirretä tai luovuteta eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä.

Tietosuojakäytäntöön voi tutustua osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee lähettää 28.2.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Viestin otsikoksi tulee merkitä ’Avoin tehtävä’. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävässä sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Uschanov-Eskelinen ([email protected]).