Suomen suurlähetystö Oslossa etsii kokkia

Suomen suurlähetystö Oslossa etsii kokkia

Etsimme kokkia suurlähettilään virka-asuntoon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2019-31.10.2022. Sopimus on mahdollista solmia myös lyhyemmäksi aikaa. Hakijalla tulisi olla kokkikoulutus, työkokemusta sekä kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä työympäristössä ja tehdä suomalaista ruokaa ja ruokakulttuuria tunnetuksi norjalaisille ja kansainvälisille vieraille. Hakemukset 13.6. mennessä.

Suomen suurlähetystö Oslossa hakee kokkia suurlähettilään virka-asuntoon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2019-31.10.2022. Sopimus on mahdollista solmia myös lyhyemmäksi aikaa.  Hakijalla tulisi olla kokkikoulutus, työkokemusta sekä kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä työympäristössä ja tehdä suomalaista ruokaa ja ruokakulttuuria tunnetuksi norjalaisille ja kansainvälisille vieraille.

 

Virka-asunnossa ja suurlähetystössä järjestetään viikoittain useita edustustilaisuuksia. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja ja luovuutta: kokin tehtävänä on tuottaa kokonaisvaltaisia elämyksiä suomalaisen ruokakulttuurin ja -historian ympärillä, ml. ruoan esittely, koristelu, erityisteemojen luonti.

 

Eduksi luetaan hakijan kiinnostus osallistua sisällön tuottamiseen edustuston kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan Suomen ja suomalaisen ruokakulttuurin tunnettavuuden edistämiseksi.  

 

Pääasialliset työtehtävät:

 

 • Järjestää virallisia vastaanottoja, lounaita ja päivällisiä virka-asunnossa
 • Ruokalistojen suunnittelu, kustannusten arviointi ja kirjanpito sekä ruoka-aineiden, -tavaroiden ja juomien hankinta
 • Ruoan valmistus erilaisiin tilaisuuksiin pienistä lounaista isoihin usean sadan hengen vastaanottoihin
 • Osallistua tilaisuuksien ideointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen

 

Tehtävän edellyttämät vaatimukset:

 

 • Kokkikoulutus ja alan työkokemus
 • Kokemus ruoanvalmistuksesta isoja tilaisuuksia varten
 • Edustustilaisuuksien erityispiirteiden ymmärtäminen
 • Joustavuus ja kyky työskennellä kansainvälisessä ympäristössä
 • Hyvä organisointikyky, ajanhallintataidot, paineensietokyky; kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
 • Työnjohdolliset taidot keittiössä
 • Hyvä englannin ja ruotsin tai norjan kielen taito. Suomen kielen taito katsotaan eduksi.
 • Ajokortti

 

Työsuhteessa sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Norjan lainsäädäntöä. Työaika on 120 tuntia kolmen viikon jaksossa. Työ suoritetaan pääasiallisesti arkipäivisin. Residenssissä järjestetään myös iltatilaisuuksia.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsuli Seija Haarala, puh.  +47 22 12 49 14 seija.haarala(a)formin.fi 

Pyydämme lähettämään kirjalliset hakemukset CV- ja todistuskopioineen (tutkintotodistus) 13.6.2019 mennessä osoitteella sanomat.osl(a)formin.fi