Suomen suurlähetystö Oslossa etsii johdon assistenttia

Suomen suurlähetystö Oslossa hakee johdon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2023- 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Suomen suurlähetystö Oslossa palvelee Norjassa asuvia suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Johdon assistentin vastuulla on mm. suurlähettilään sihteerin tehtävät ml. matkustussuunnitelmat ja –laskut, edustuslaskut, suurlähetystön residenssissä tai muualla järjestettävien tapahtumien järjestely, valtuuskuntien ja vieraiden ohjelmajärjestelyissä avustaminen sekä muut edustuston päällikön tai hänen sijaisensa määräämät tehtävät.

Hakijalla tulisi olla ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava koulutus sekä tehtävää tukevaa työkokemusta. Aikaisempi työskentely valtionhallinnossa ja kansainvälisissä tehtävissä katsotaan eduksi. Lisäksi edellytetään oma-aloitteisuutta, joustavuutta, vuorovaikutus- ja järjestelytaitoja. Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi edellytämme hyvää ruotsin tai norjan kielen suullista ja kirjallista taitoa. Vieraiden kielten osalta kelpoisuusvaatimuksena on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Valituksi tullut on työsuhteessa suoraan edustustoon. Tehtävän palkka määräytyy paikallisen palkkatason mukaan. Työaika on 36 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antavat lähetystöneuvos Maria Forslund, maria.forslund(a)formin.fi ja konsulipalvelu- ja hallintovastaava Mia Markusas, mia.markusas(a)formin.fi puh. +47 221 249 00 (vaihde).

Pyydämme lähettämään kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.2.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen sanomat.osl(a)formin.fi.