Oslon-suurlähetystö hakee amk-harjoittelijoita vuodelle 2020

Oslon-suurlähetystö hakee amk-harjoittelijoita vuodelle 2020

Suomen Oslon-suurlähetystö hakee kahta harjoittelijaa konsulaattiin vuodelle 2020. Harjoittelujakso kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on suunnattu ammattikorkeakouluopiskelijoille.

 

Työtehtävät:

Harjoittelijan työtehtävät liittyvät pääsääntöisesti konsulaatin toimintaan, mutta harjoitteluun sisältyy myös tutustuminen suurlähetystön muihin toimintoihin.

Työtehtävät sisältävät asiakas- ja puhelinpalvelua edustuston konsulaatissa (ml. passihakemusten vastaanotto, käsittely ja päätöksenteko), muita tavanomaisia toimistotehtäviä sekä suurlähetystön vastaanottovirkailijan tehtäviin osallistumista (ml. puhelinvaihteen hoito).  

 

Perusvalmiudet:

Vaadittava kielitaito on suomi ja ruotsi tai norja. Ruotsin tai norjan kielen taidon ei tarvitse olla erinomainen, vaan riittää, että palvelutilanteissa ruotsilla/norjalla tulee toimeen.

 

Toivotut aloitusajankohdat:

Maaliskuu/huhtikuu 2020 ja elokuu/syyskuu 2020, tarkemmat päivämäärät ovat sovittavissa.

 

Harjoittelun kesto:

5 kk

 

Palkkaus:

Suurlähetystö ei työnantajana osallistu palkkakustannuksiin. Edellytyksenä on, että harjoittelija saa oppilaitokseltaan apurahaa harjoittelun ajaksi. Asunto tulee hankkia itsenäisesti.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi tallennukseen.

Kirjalliset, suomenkieliset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää viimeistään 20.12.2019 osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikkokohtaan merkitään "OSLO KONSULIHARJOITTELIJA".

Lisätietoja: konsuli Mia Markusas puh: +47 22 12 49 00 tai s-postilla [email protected]