Jouni Carlsson on Business Finlandin Norjan toimiston uusi kasvo

Jouni Carlsson on Business Finlandin Norjan toimiston uusi kasvo

Jouni Carlsson

Jouni Carlsson  aloitti 1.6. Business Finlandin Norjan toimistossa neuvonantajana. Business Finlandin Oslon toimisto sijaitsee suurlähetystön tiloissa ja Jounista tulee nyt Team Finland Norjan uusin vahvistus. Jounin lisäksi Business Finlandin toimistosta löytyy vanhempi neuvonantaja Katja Eriksen, jonka erityisalana on meriteollisuus. Tervetuloa tiimiin Jouni!

 

Mitkä ovat tehtäväsi ja vastuusi Business Finlandissa?

Autan suomalaisia PK-yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita Norjan markkinoista. Tulen keskittymään erityisesti terveys- ja hyvinvointialaan sekä lisäksi öljy- ja kaasuteollisuuteen ja cleantechiin.

 

Mistä tulet Business Finlandiin, mitä olet tehnyt aikaisemmin?

Valmistuin restonomiksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta 2003 ja BBA-tradenomiksi Haaga-Heliasta vuonna 2011. Asuin Suomessa vuoteen 2009 asti ja olin tuolloin Scandic hotellien Suomen ja Baltian myynnissä. Norjassa olen työskennellyt eri alojen yrityksissä mm. Booking.comilla ja Radisson Hotel Groupissa. Booking.comilla työskentelin aluepäällikkönä hotellien online-markkinoinnissa ja Radisson Hotel Groupilla asiakkuuspäällikkönä vastaten yritysten kansallisista ja globaaleista majoitussopimuksista. Etenkin Radissonilla sain erittäin vahvan kontaktiverkoston eri alojen norjalaisiin yrityksiin.

 

Mitä harrastat? Miten vietät vapaa-aikasi?

Sydäntäni lähellä on ruoanlaitto ja pidänkin omaksi huvikseni pientä ruokablogia. Muihin harrastuksiini kuuluu pyöräily. Perheeseeni kuuluu aviomieheni sekä kaksi pientä lasta. Vapaa-aika kuluukin lasten parissa joko kävellen metsässä, trampoliinilla pomppiessa tai kauppaa leikkien.

 

Jounin saa kiinni osoitteesta jouni.carlsson (a) businessfinland.fi