Edustusto sosiaalisessa mediassa

Avoimet tehtävät - autonkuljettaja / vahtimestari

Avoimet tehtävät - autonkuljettaja / vahtimestari

Suomen erityisedustusto Natossa / Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa Brysseliin autonkuljettajaa / vahtimestaria vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 25.1.2021-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan, kun turvaselvitys on saatu.

Päätehtäviin kuuluu edustuston päällikön kuljetustehtävät, ministerikuljetukset ja muut kuljetuksiin liittyvät tehtävät, yleiset vahtimestaritehtävät kansliassa ja päällikön virka-asunnossa, posti, atk-varapääkäyttäjän tehtävät, kanslian turvallisuuteen liittyvät tehtävät sekä muut edustuston päällikön määräämät tehtävät.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja / tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, käytännön organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävänhaltijalta edellytetään joustoa työajoissa, työhön sisältyy myös iltatyötä. Edellytämme sujuvaa käytännön englannin kieltä, ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Paikallistuntemus tai kyky toimia Brysselin kaltaisessa toimintaympäristössä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää Suomen kansalaisuutta. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä ja dynaamisen työyhteisön.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Työntekijän pääasiallisena työskentelypaikkana on Suomen erityisedustusto Natossa, mutta hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja haluat palvelussuhteen ehdoista kertovan tietopaketin, lähetä pyyntö sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Lähetämme sinulle tietopaketin sähköpostilla.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Lisätiedot työsuhteen ehtojen osalta hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Raija Stenberg, [email protected], puh. +32 473 52 73 01  ja työtehtävien osalta autonkuljettaja/vahtimestari Riku Ekman, [email protected], puh. +32 476 80 25 98.

Hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen OTSIKOLLA NAE autonkuljettaja/vahtimestari, pyydetään lähettämään viimeistään perjantaina 15.1.2021 sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Käsittelemme meille annettuja henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tietosuojakäytäntöömme voi tutustua osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hakija antaa hyväksyntänsä tietosuojakäytäntöön ja suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).