Avoimet työpaikat - virastopalvelutyöntekijä

Suomen pysyvä edustusto Natossa / Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa virastopalvelutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2024 – 31.12.2024 tai sopimuksen mukaan.

Virastopalvelutyöntekijä toimii Suomen pysyvän edustuston Natossa rakennus- ja muuttohankkeen avustavissa tehtävissä edustuston virasto- ja kiinteistöpalvelutiimissä. Päätehtäviin kuuluvat edustuston kanslian muuttoon ja rakentamiseen liittyvät tehtävät sekä osallistuminen edustuston yleisiin virastopalvelutehtäviin.

 

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen taito on eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, palveluhenkistä asennetta, käytännön organisointikykyä sekä hyvää tietotekniikkaosaamista. Tehtävänhaltijalta edellytetään henkilöauton ajokorttia (B) sekä joustoa työajoissa, sillä työhön sisältyy varallaoloa sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Paikallistuntemus tai kyky toimia Brysselin kaltaisessa toimintaympäristössä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta kiinteistönhoitotehtävistä ja henkilökuljetuksista.

 

Tarjoamme monipuolisen työn kansainvälisessä ympäristössä. Osana ulkoministeriötä Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa on joustava ja kannustava työnantaja. Liukuva työaika ja osittainen mahdollisuus etätyöhön helpottavat työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä, joten tarjoamme työntekijöiden käyttöön mm. kuntosalin sekä virkistys- ja liikuntatuen. Kielikoulutustuen ja moninaisten koulutusmahdollisuuksien avulla tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

 

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen edustusto Natossa. Tehtävä on määräaikainen ajalle 01.03.2024 – 31.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on 38 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2800-3100/kk brutto. Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

 

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista voi kysyä [email protected]. Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’NAE virastopalvelutyöntekijä’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy maanantaina 19.2.2024.

 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi/turvallisuusselvitykset.

 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).