Avoimet työpaikat - hallintovirkailija taloushallintoon

Avoimet työpaikat - hallintovirkailija taloushallintoon

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa hallintovirkailijaa taloushallintotehtäviin Brysseliin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 20.01.2022 – 31.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kyseessä on Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon asiakasedustustojen (Suomen EU-edustusto, NATO-edustusto, Brysselin suurlähetystö) taloushallintotehtävä, jonka hoitajan itsenäiseen vastuualueeseen kuuluu määrärahojen valmistelu sekä seuranta ja paikallisten ostolaskujen tarkastus ja käsittely, EU-edustuston ja suurlähetystön pankkitilien hoito, kulutositteiden laatiminen, tiettyjen kuluerien seuranta, edustustojen alv-tasetilikirjausten hoito ja selvitys sekä taloushallintojärjestelmien yhteyshenkilönä toimiminen. Hallintovirkailija tukee ja neuvoo asiakasedustustoja ja niiden henkilökuntaa em. taloushallintoasioissa.


Tehtävään hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta taloushallinnosta, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työntekoon, joustavuutta ja palveluhenkistä asennetta. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto). Etua on valtionhallinnon käytössä olevien taloushallinnon ohjelmistojen hallinnasta (mm. M2, Handi, Kieku). Tehtävään valittavalta edellytetään lisäksi erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä toimisto- ja tietotekniikkaosaamista (erityisesti MS Excel). Ranskan kielen taito on eduksi. Tarjoamme monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön hallinnollisten asioiden parissa kansainvälisessä EU-päätöksenteon ympäristössä.


Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2850-2950 e/kk brutto. Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.


Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Raija Stenberg ([email protected], puh. +32 473 527 301). Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Lisätietoja työsuhteen ehtojen osalta voi kysyä [email protected]


Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Taloushallintovirkailija’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected] Hakuaika päättyy keskiviikkona 1.12.2021.


Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).