Avoimet tehtävät - viestintäassistentti

Avoimet tehtävät - viestintäassistentti

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa viestintäassistenttia Brysseliin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.01.2022 – 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan, tehtävän jatko on mahdollinen.

Viestintäassistentin tehtäviin kuuluu monipuoliset viestinnän ja tiedottamisen avustavat tehtävät. Tiimin jäsenenä assistentti osallistuu edustuston ulkoiseen ja sisäiseen viestintään. Hän vastaa muun muassa verkkosivujen ylläpidosta, osallistuu sosiaalisen median tilien päivittämiseen, laatii ja editoi artikkeleita verkkojulkaisuihin, avustaa lehdistötilaisuuksien järjestämisessä, ottaa valokuvia (videoita) sekä koordinoi vierailijaryhmien ohjelmat. Tehtävänkuvaan kuuluu myös muut yleiset assistenttitehtävät sekä delegaatiotilojen, Euroopan parlamentti ja EU rekrytointi -assistentin sijaistus.

Hakijalta edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta, kuten korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävät vaativat sujuvaa kirjallista ilmaisua, vahvaa tietotekniikkaosaamista (ml. sosiaalisen median ja verkkosivujen ylläpitotaidot), järjestelykykyä, itsenäistä otetta työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen sekä hyvää paineensietokykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn viestinnän parissa kansainvälisessä EU-päätöksenteon ympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2700 - 2800e/kk brutto.  Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.  Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa lehdistövirkamies Marko Ruonala ([email protected], puh. +32 470 20 61 52). Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Lisätietoja työsuhteen ehtojen osalta voi kysyä [email protected].

Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Viestintäassistentti’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy maanantaina 6.12.2021.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).