Koronavirusuutiset Namibiassa

Mikäli suunnittelet matkustamista Namibiaan, olethan yhteydessä lentoyhtiöösi varmistaaksesi ajantasaiset tiedot. Suosittelemme seuraamaan paikallisia viranomaislähteitä ja tiedotusvälineitä kattavan tilannekuvan saamiseksi.

Liikkuminen

Namibia ei enää vaadi PCR-testiä eikä rokotuskortin esittämistä maahan saapuvilta.

Terveys

Terveydenhuollon taso on heikko.

Paikallinen vastuuviranomainen on Namibian terveysministeriö (Ministry of Health and Social Services):

Myös WHO Namibia tarjoaa ajantasaista tietoa:

Edustuston asiakaspalvelu

Edustuston asiakaspalvelu on avoinna Suomen kansalaisille sopimuksen mukaan.

Paikallisia tiedotusvälineitä

Matkustusilmoitus

Muistutamme kaikkia matkailijoita ja maassa jo oleskelevia tekemään matkustusilmoituksen(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

Jos olet jo tehnyt matkustusilmoituksen ja oleskelusi ulkomailla pitkittyy, on matkustusilmoituksen päättymispäivää syytä muuttaa. Näin saamme tiedon siitä, että olet edelleen maassa ja voimme lähettää sinulle sekä tiedotteita että kyselyitä. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit muuttaa ilmoitustasi itse. Jos et ole rekisteröitynyt, tee uusi matkustusilmoitus.

Jos matkustusilmoituksessasi ei ole ollut päättymispäivää tai olet palannut suunniteltua aiemmin Suomeen, on ilmoitus syytä poistaa. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit muokata ilmoitustasi itse. Jos et ole rekisteröitynyt, lähetä poistopyyntö sähköpostiosoitteeseen [email protected]