This is FINLAND Magazine porautuu jäätävään osaamiseen

Tiedote 13/2017
19.1.2017

Suomea esittelevä englanninkielinen vuosijulkaisu,This is FINLAND, kertoo tänä vuonna kylmän kuumasta maasta. Lehti ponnistaa arktisen osaamisen kautta aina avaruuteen saakka.

Kansainväliselle lukijakunnalle suunnatun lehden tavoitteena on avata inspiroivia näkökulmia Suomen tarjoamiin liiketoimintamahdollisuuksiin sekä suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

”Suomalainen koulu on osaamisemme ja maakuvamme peruskallio”, kertoo maakuvayksikön päällikkö Petra Theman ulkoministeriöstä. ”Suomi 100 -juhlavuoden innoittamana haluamme kertoa koulun muuttumisesta ja sopeutumisesta yhteiskunnan eri vaiheisiin seuraamalla yhden perheen neljän sukupolven koulumatkaa läpi itsenäisyyden vuosikymmenten.”

Koulutuksen merkitystä painottavat myös terveysteknologia-artikkelit, joissa kerrotaan suomalaisesta geenitutkimuksesta ja kattavasta biopankkiverkostostamme. Jäätävää osaamistamme valottavat jutut arktisesta merenkulusta, autoteollisuuden pohjoisista testialueista ja kylmälaboratoriossa tehtävästä perustutkimuksesta.

Kuumempaa osiota lehdessä edustavat saunakulttuurista kertova kuvareportaasi sekä puhtaasta luonnosta innoituksensa saava elintarviketeollisuus.

Lehti on jaossa globaalisti Suomen edustustojen ja Team Finland –verkostojen kautta erityisesti potentiaalisilla vientimarkkinoillamme. Lisäksi lehteä hyödynnetään maakuvatyön monipuolisena välineenä kansainvälisissä kaupallisissa tapahtumissa ja seminaareissa, joissa esitellään suomalaista osaamista. Lehden tuotannosta vastaa Otavamedia OMA.

This is FINLAND Magazinea julkaisevat ulkoministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Sitra, Finpron Invest in Finland ja Finnfacts sekä Tekes.

Lehti julkaistaan maaliskuussa myös espanjaksi, kiinaksi, saksaksi, ranskaksi ja venäjäksi.

Lehden saat luettavaksesi seuraavista osoitteista:

Lisätietoja:
Petra Theman, maakuvayksikön päällikkö, ulkoministeriö, puh. +358 295 351 558
Johanna Keskitalo, viestintäpäällikkö, työ- ja elinkeinoministeriö, puh. +358 295 048 142
Sari Tuori, viestintäpäällikkö, Sitra, puh. +358 294 618 241
Hetta Huittinen, viestintäpäällikkö, Finpro, puh. +358 400 339 597
Eeva Landowski, viestintäpäällikkö, Tekes, puh. +358 295 055 712
James O’Sullivan, toimituspäällikkö, Good News from Finland, Finnfacts, puh. +358 40 544 5922.





Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]