Suurlähetystön asiakaspalvelu sekä passien ja oleskelulupahakemusten vastaanotto

Suurlähetystön asiakaspalvelu sekä passien ja oleskelulupahakemusten vastaanotto

Suomen suurlähetystö Meksikossa palvelee toistaiseksi ensi sijaisesti sähköpostitse ja asiakkaita otetaan vastaan vain ajanvarauksella. Lähetystö on aloittanut passien, henkilökorttien ja rajoitetusti oleskelulupahakemuksien vastaanoton.

Asiakaspalvelu


Koronaviruspandemiasta johtuen Suomen suurlähetystö Meksikossa palvelee toistaiseksi ensisijaisesti sähköpostitse osoitteissa [email protected]  ja [email protected].

Lähetystön väliaikainen puhelinnumero on +52 55 3992 0585.

Asiakkaita otetaan vastaan vain ajanvarauksella. Ajan voi varata lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email protected]

Virka-ajan ulkopuolella, hätätapauksissa voi olla yhteydessä UM:n päivystykseen 24h/vrk, +358 9 1605 5555, [email protected]

 

Suurlähetystö aloittaa passien, henkilökorttien ja rajoitetusti oleskelulupahakemusten vastaanoton

 

17.6.2020 alkaen lähetystö ottaa vastaan passi-, henkilökortti- sekä rajoitetusti oleskelulupahakemuksia.

Oleskelulupa-asioissa toistaiseksi otetaan vastaan vain seuraavat hakemukset:

1. Hakemukset työnteon perusteella Linkki toiselle web-sivustolle. 
2. Hakemukset perhesuhteen perusteellaLinkki toiselle web-sivustolle.

3.  Hakemukset opiskelun perusteellaLinkki toiselle web-sivustolle., jos oppilaitos järjestää lähiopetusta syksyllä 2020*

*Jos oppilaitoksessasi annetaan lähiopetusta jo syyslukukaudella, sinulla pitää olla mukanasi oppilaitokselta saatu tieto tästä, kun varaat edustustoon asiointiajan, ja myös silloin kun tulet edustustoon asioimaan.

 

Asiakkaita otetaan vastaan vain ajanvarauksella. Ajan voi varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai [email protected].

Tullessasi tapaamiseen, varaudu kasvosuojaimen käyttöön, sillä toistaiseksi toimistorakennukseen ei pääse ilman kasvosuojainta.

Passien, henkilökorttien sekä oleskelulupien toimitusajat voivat olla poikkeuksellisen tilanteen vuoksi normaalia pidempiä.