Suomi verkostoituu Meksikossa ministeri Toivakan johdolla

Kuva: Anna Korkalainen
Ministeri Toivakka piti puheen meksikolaissuomalaiselle yleisölle.

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakan ja suomalaisen yritysdelegaation Meksikon vierailun yhteydessä järjestettiin maanantaina 23.3.2015 verkostoitumistilaisuus Suomen suurlähettilään residenssissä. Tilaisuuteen osallistuivat suomalaisdelegaation lisäksi meksikolaisten yritysten sekä julkishallinnon edustajia.

Suurlähettiläs Anne Lammila toivotti ministerin ja suomalaisyritykset tervetulleiksi Meksikoon ja kertoi delegaation ensimmäisenä vierailupäivänä järjestettyjen tapaamisten onnistumisista. Ministeri Toivakka kiitteli matkan alkua myös erittäin onnistuneeksi ja kertoi huomanneensa suomalaisten ja meksikolaisten sopivan hyvin yhteen kauppakumppaneina. Tilaisuudessa luovutettiin lisäksi Suomea ja Finprota pitkään Latinalaisessa Amerikassa edustaneelle Nina Jaakkolalle presidentin myöntämä Suomen Leijonan ensimmäisen luokan ritariristi.

Kuva: Anna Korkalainen
Suurlähettiläs Anne Lammila toivotti ministeri- ja yritysvieraat tervetulleiksi Meksikoon.

Kuva: Anna Korkalainen
Suomen Leijonan ritariristin ansainnut Nina Jaakkola (vas.), ministeri Lenita Toivakka, Suurlähettiläs Anne Lammila, Rossbach de Méxicon johtaja Lilia Rossbach.

kauppa