Suomen Méxicon suurlähetystö rekrytoi korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluharjoittelijoita vuodelle 2016

Suomen Mexicon suurlähetystö tarjoaa harjoittelupaikan kahdelle korkeakouluharjoittelijalle sekä yhdelle ammattikorkeakouluharjoittelijalle vuonna 2016.

Korkeakouluharjoittelijat vuodelle 2016

Suomen Meksikon suurlähetystöön haetaan kahta korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja ensimmäisen harjoittelujakson toivotaan alkavan helmikuussa, toisen lokakuussa.

Edustuston tavoitteena on tutustuttaa harjoittelijat mahdollisimman laajasti suurlähetystön toimintaan ja työkenttään. Edustusto perehdyttää harjoittelijat eri työtehtäviin.

Työtehtävät:
• avustaminen tiedonhankinnassa, raportoinnissa, mediakatsauksissa ja viestinnässä
• avustaminen vierailujen- ja tapahtumien järjestelyissä
• osallistuminen tarvittaessa erilaisiin kokouksiin ja seminaareihin sekä niistä raportoiminen
• osallistuminen edustuston muihin tehtäviin, ml. tiedusteluihin vastaaminen ja muut edustuston johdon määräämät tehtävät



Edellytykset työtehtävien hoitamiseen:

Harjoittelijalta edellytetään erittäin sujuvaa suomenkielistä kirjallista ilmaisua. Lisäksi edellytetään hyvää espanjan ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Harjoittelijan tulee olla kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, Meksikosta ja Latinalaisesta Amerikasta yleensä sekä talous- ja kauppapolitiikasta.

Edellytyksenä on, että harjoittelijan oppilaitos vastaa rahoituksesta vähintään kahden kuukauden osalta. Korkeakouluharjoittelijoille maksetaan Kelan työssäoloehdon täyttävä vähimmäispalkka, joka vuonna 2016 on 1173,00 €.

Hakemukset (hakemuskirje suomeksi ja espanjaksi ja CV suomeksi) tulee lähettää 21.12.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Lisätietoja: Arja Perälä, koordinaattori, [email protected]


Ammattikorkeakouluharjoittelija vuodelle 2016

Suomen suurlähetystöön Mexicossa tarjoaa harjoittelupaikan yhdelle ammattikorkeakouluharjoittelijalle viideksi kuukaudeksi ajalle huhtikuu-elokuu 2016.

Edustuston tavoitteena on tutustuttaa harjoittelija mahdollisimman laajasti erityisesti kansalaispalvelun asiakaspalvelutehtäviin ja työkenttään, mutta myös edustuston muihin tehtäviin. Harjoittelija perehdytetään erityisesti oleskelulupaprosessiin ja asiakaspalvelutehtäviin, mutta hänelle tarjotaan mahdollisuus myös perehdytykseen muihin edustustossa tehtäviin töihin.

Työtehtävät:
- avustaminen opiskelijoiden oleskelulupaprosessiin liittyvissä tehtävissä
- avustaminen asiakaspalvelutehtävissä ja tiedonhankinnassa
- osallistuminen sisällön tuotantoon lähetystön sosiaaliseen mediaan
- muut edustuston johdon määräämät tehtävät



 

Edellytykset tehtävän hoitamiseen

Harjoittelijalla tulee olla erinomainen suomen ja hyvä espanjan ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi tehtävässä tarvitaan tietotekniikan perustaitojen osaamista, huolellisuutta sekä hyviä sosiaalisia yhteistyötaitoja.

Harjoittelun edellytyksenä on, että harjoittelijoiden ammattikorkeakoulu vastaa rahoituksesta koko harjoittelun osalta.

Hakijalla tulee olla ammattikorkeakouluopinnot käynnissä ja vähintään 2–3 lukuvuotta suoritettuna.

Hakemukset (motivaatiokirje suomeksi ja espanjaksi, CV suomeksi) tulee lähettää 15.1.2016 mennessä sähköpostitse: [email protected]. Liitteeksi todistus ammattikorkeakoulun myöntämästä rahoituksesta.

Lisätietoja:  Arja Perälä, koordinaattori, [email protected]