Mezzosopraano Niina Keitel esiintyy  vierailevana solistina Palacio de Bellas Artesissa

Meksikon Bellas Artesin Ooppera on kutsunut suomalaisen mezzosopraanon Niina Keitelin vierailevaksi solistiksi  Giuseppe Verdin sielunmessuun Requiemiin. Esitykset Palacio de Bellas Artesissa torstaina 22. ja sunnuntaina 25. maaliskuuta.

Niina Keitel on tällä hetkellä yksi Suomen menestyneimmistä mezzosopraanoista. Palacio de Bellas Artesin Ooppera on kutsunut hänet vierailevaksi solistikseen Verdin Requiem-sielunmessuun.  Keitel nähdään kahdessa esityksessä: torstaina 22. ja sunnuntaina 25. maaliskuuta.

Vuonna 1934 valmistunut kulttuuripalatsi Palacio de Bellas Artes on musiikin, tanssin, teatterin ja muun taiteen kehto, joka antaa oopperalle komeat puitteet. Art Nouveaun ja Art Decon tyylisuuntauksia mukailevaa rakennusta kutsutaan "taiteen katedraaliksi", ja sitä pidetään Meksikon merkittävimpänä teatteri- ja kulttuurikeskuksena.

Keitel on esiintynyt ympäri maailmaa. Valmistuttuaan Sibelius-Akatemiasta hän aloitti uransa Staatstheater Darmstadtissa, minkä jälkeen hän liittyi Mannheimin kansallisteatteriin 2010. Vuotta myöhemmin hän liittyi Suomen Kansallisoopperaan. Vuodesta 2014 lähtien hän on työskennellyt freelancerinä, minkä myötä hän on esimerkiksi tehnyt koserttikiertueen Japanissa ja ollut vierailevana esiintyjänä Pariisin kansallisoopperassa, Frankfurtin oopperassa, Savonlinnan oopperajuhlilla, Daegun kansainvälisillä oopperafestivaaleilla ja Luzernerin teatterissa.

 
”Misa Requiem”, säveltänyt Giuseppe Verdi

Matteo Pagliari, taiteellinen johtaja
Carlos Aransay, kuoronjohtaja
Eugenia Garza, sopraano
Niina Keitel, mezzosopraano
Ernesto Ramírez, tenori
Noé Colín, basso
Teatro de Bellas Artesin orkesteri ja kuoro





ESITYKSET JA LIPUT:
Torstai 22. maaliskuuta kello 20.
Sunnuntai 25. maaliskuuta kello 17.
Liput 150-300 Meksikon pesoa istumapaikkojen mukaan.
Bellas Artesin suuressa salissa (Palacio de Bellas Artes, Av. Juárez S/N , Esquina con Eje Central Lázaro Cárdenas Col. Centro)

Lisätietoja ja liput: https://palacio.inba.gob.mx/cartelera/753-misa-de-requiem,-giuseppe-verdi.html?date=2018-03-22-20-00  (Linkki toiselle web-sivustolle.)





Lisää Niina Keitelistä: https://www.niinakeitel.com/(Linkki toiselle web-sivustolle.)