Mariana Limón on Meksikon edustaja Foreign Correspondent's Programmessa

Nuori toimittaja Mariana Limón on valittu useiden hakijoiden joukosta edustamaan Meksikoa FCP – ohjelmaan, jonka myötä hänelle ja viidelletoista muulle nuorelle ympäri maailmaa avautuu mahdollisuus tutustua suomalaiseen yhteiskuntaan, tavata Suomen poliittista johtoa, vierailla eri alojen organisaatioissa ja yrityksissä, sekä matkustaa eri puolilla Suomea.

Foreign Correspondents' Programme on ulkoministeriön järjestämä koulutusohjelma toimittajille ja somevaikuttajille, jonka tarkoitus on herättää kiinnostusta Suomea kohtaan ja luoda myönteinen kuva maastamme.

Mariana Limonilla on nuoresta iästään huolimatta takanaan jo yli kolmevuotinen ura toimittajana. Hän työskentelee tällä hetkellä merkittävässä Meksikon pääkaupunkiseudulla vaikuttavassa ilmaisjakelulehdessä, Chilangossa, jonka aihepiiriin kuuluvat kulttuuri, matkailu, ruoka, tietotekniikka, koulutus ja paikalliset tapahtumat.

Mariana opiskeli journalistiikkaa yksityisessä Tecnológico de Monterrey-yliopistossa. Hänellä on työkokemusta painetusta ja digitaalisesta mediasta tunnettujen aikakauslehtien sisältöeditorina. Kiinnostavimpia aiheita hänen mielestään ovat politiikka, talous, kulttuuri ja life-style.

Lähestyvää matkaa Mariana odottaa innolla, hän kertoo pitävänsä Suomea inspiroivana maana, jonka asukkaat elävät onnellista elämää hyvin toimivassa yhteiskunnassa.

Hyvää matkaa Mariana!

Lisätietoja Foreign Correspondents Programme - ohjelmasta löytyy seuraavasta osoitteesta: http://fcp.finland.fi/(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)