Jaakko Eino Kalevi Nrmal-festivaaleilla 13.3. Méxicossa

Elektronista poppia esittävä Jaakko Eino Kalevi esiintyy Festival Nrmal-festivaaleilla sunnuntaina 13.3. Méxicossa. Festival Nrmal pyrkii esittelemään tuoretta, tavoitteellista ja hiukan provosoivaakin musiikkia. Perjantaina 11.3. Jaakko Eino Kalevia haastatellaan Ejishow:n Late Night Show:ssa.

Kuva: Katja Tähjä

Festival Nrmal järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa.  Esiintyjiä on saatu niin eri puolilta Meksikoa kuin ulkomailtakin. Festivaalin kansainvälistä tarjontaa edustavat Suomen lisäksi artistit Norjasta, Kuwaitista, Englannista, Argentiinasta, Hondurasista, Chilestä, Kolumbiasta, Itävallasta, Ruotsista, Saksasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista. Musiikin lisäksi festivaalilla on muutakin tarjottavaa: kävijät voivat tutustua eri maiden gastronomiseen kulttuuriin #CocinaCentralissa ja musiikkitoimijat eri puolilta Meksikoa ja maailmaa voivat verkostoitua NODOssa.

Jaakko Eino Kalevi on tunnettu nimi marginaalipopin piirissä. Hän on julkaissut useita EP-levyjä, Modern Life -albumin vuonna 2011 ja Dreamzone-levyn 2013. Vuonna 2015 julkaistu Jaakko Eino Kalevi -levy oli ehdolla Phonofile Nordic Music Prizen parhaaksi pohjoismaiseksi albumiksi.

Jaakko Eino Kalevi saa Meksikon-matkaansa Musiikin Edistämissäätiön (MES) tukea.

Jaakko Eino Kalevin esiintymiset Nrmal Festivalilla:

♪ Perjantaina 11.3.2016 haastattelu klo 19:00, sala Panorama

♪ Sunnuntaina 13.3.2016, Festival Nrmal, Deportivo Lomas Altas, Av. Constituyentes 851, 01219 Ciudad de Mexico, D.F., Mexico

Discografia: https://itunes.apple.com/us/artist/jaakko-eino-kalevi/id361706924(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Festival Nrmal: http://2016.festivalnrmal.net/(Linkki toiselle web-sivustolle.)

FB:JaakkoEinoKalevi TW: @jaakkoEino

kulttuuri