Avoin työpaikka: Hallintovirkailija Suomen Méxicon–suurlähetystöön

Suomen Méxicon-suurlähetystö hakee palvelukseensa hallintovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kahdeksi vuodeksi (mahdollisuus jatkoon) 01.05.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsopimukseen sovelletaan 3 kuukauden koeaikaa.

Suurlähetystön monipuolisia hallintoasioita hoitava hallintovirkailija työskentelee osana suurlähetystön hallinto- ja konsulipalvelutiimiä ja hänen keskeiset työtehtävänsä ovat:

  • Avustaminen hallinto-, konsuli- maahantulo ja viestintätehtävissä
  • Edustuston päällikön muut määräämät tehtävät

Hallinto-, konsuli- maahantulo ja viestintätehtävät sisältävät mm:

  • Taloushallintoasiat yhdessä hallintovastaavan kanssa (kirjanpito ja pankkiasiat)
  • Matkahallinto (matkasuunnitelmat ja matkalaskut)
  • Muut hallintoasiat yhdessä hallintovirkamiehen kanssa
  • Osallistuminen konsulipalveluiden asiakaspalveluun sekä asiakastiedusteluihin vastaaminen sähköpostitse ja puhelimitse

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta ja erinomaista suomen, espanjan ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hallintovirkailija tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimiseen yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa monikulttuurisessa työympäristössä. Tehtävä edellyttää päätöksentekokykyä niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenäkin. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös hyviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi hallintovirkailijalta odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää paineensietokykyä.

Aiempi kokemus hallinto- tai konsulipalvelutehtävistä katsotaan eduksi. Myös aiempi kokemus työskentelystä valtionhallinnon organisaatioissa katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön koulutus tapahtuu työn ohessa Suomen Meksikon suurlähetystössä.

Tehtävän työsuhteeseen sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän ehtoja ja Meksikon lainsäädäntöä. Valituksi tullut on työsuhteessa suoraan edustustoon. 

Miten haen?

Suomenkielinen vapaamuotoinen hakemus, CV sekä suositukset pyydetään lähettämään erillisinä .pdf tiedostoina 7.3.2022 mennessä osoitteeseen [email protected], otsikkokenttään merkintä HALLINTOVIRKAILIJA (etunimi sukunimi).

Asiaa koskevat tiedustelut pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä.