TULE TÖIHIN SUOMEN SUURLÄHETYSTÖÖN RIIKAAN!

Suomen suurlähetystö Riiassa hakee vienninedistämiseen ja maakuvatyöhön neuvonantajaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 15.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työn pääsisältönä on Team Finland-verkoston vienninedistämispalvelujen tarjoaminen suomalaisyritysten kansainvälistymisen ja kasvun tueksi sekä suurlähetystön maakuvatyöstä ja viestinnästä vastaaminen.


 

Tehtävät sisältävät muun muassa:

  • Latvian markkinoiden kartoittaminen ja tiedonkeruu, julkisten hankkeiden ja tarjouskilpailujen seuranta sekä niistä tiedottaminen

  • yritysvierailujen ja –tilaisuuksien järjestäminen ja seuranta

  • Suurlähetystön sosiaalisen median päivitys, tiedottaminen, Suomen vaikuttavuuden ja tunnettuuden lisääminen

  • Yleinen tiedonhankinta, asiakirjojen laatiminen ja yhteydenpito suurlähetystön laajaan kontaktiverkostoon

  • avustaminen muissa tehtävissä

Tehtävässä edellytetään Latvian ja Suomen markkinoiden ja liike-elämän tuntemusta, kaupan ja talouden osaamista, sujuvia viestintätaitoja, ystävällistä ja palveluhenkistä asennetta, joustavuutta, organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta. Lisäksi yhteistyö- ja kommunikaatiotaito sekä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistuneesti suoriutumiseksi.

Valittavalta edellytetään tehtävään sopivan koulutustaustan lisäksi hyvää latvian ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja hyvää englannin taitoa.  Kieliä on myös mahdollista opiskella työn ohessa.

Lisäksi odotamme normaalien toimisto-ohjelmien (Microsoft Office) osaamista sekä valmiutta kehittää tietoteknisiä taitoja.  Aikaisempi kokemus vienninedistämisestä ja maakuvatyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä miellyttävässä työympäristössä mukavien kollegoiden kanssa sekä monia mahdollisuuksia oppia uutta sekä työssä että mm. Suomen ulkoministeriön järjestämillä kursseilla.

Tehtävään valituksi tulleeseen sovelletaan Latvian asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja Latvian lainsäädäntöä.  Valituksi tullut on työsuhteessa suoraan Suomen Latvian-suurlähetystöön.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo 20.9.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja tehtävän sisällöstä  ja työsuhdeasioista antaa suurlähettiläs Riitta Korpivaara ([email protected]) ja edustuston päällikön sijainen Jaakko Koivusaari ([email protected]).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta https://www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. 

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle)