Tule meille töihin Suomen suurlähetystöön Riikaan!

Suomen suurlähetystö Riiassa hakee hallintovirkailijaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen aikaisintaan 2.1.2023. alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu muun muassa: - talous-, kiinteistöhallinto- ja muita hallintotehtäviä - passi-, maahantulo- ja oleskelulupa-asioiden käsittelyä - kansalais- ja konsulipalveluasioita. Lue lisää tehtävästä ja hae 11.11.2022 mennessä.

Hallintovirkailijan tehtävässä edellytetään Suomen kansalaisuutta, soveltuvaa koulutustaustaa sekä ystävällistä ja palveluhenkistä asennetta, joustavuutta, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Tehtävän hoitaminen vaatii lisäksi hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja sekä paineensietokykyä. Hakijalta edellytetään lisäksi erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Latvian kielen auttava osaaminen on työssä eduksi ja sitä on mahdollisuus myös työn ohella opiskella. Lisäksi odotamme normaalien toimisto-ohjelmien hallitsemista sekä valmiutta kehittää IT-taitoja. Aikaisempi kokemus taloushallinnon ja maahantuloasioiden tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä miellyttävässä työympäristössä mukavien kollegoiden kanssa, monia mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää kielitaitoa, sekä erinomaista koulutusta ulkoministeriön järjestämillä kursseilla.

Tehtävään valituksi tulleeseen sovelletaan Latvian asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja Latvian lainsäädäntöä. Valituksi tullut on työsuhteessa suoraan edustustoon.

Työnantaja ei osallistu matka-, muutto- tai asumiskustannuksiin. Vapaamuotoinen kirjallinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 11.11.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Lisätietoja tehtävän sisällöstä  ja työsuhdeasioista antaa suurlähettiläs Anne Saloranta ([email protected]) ja edustuston päällikön sijainen Jaakko Koivusaari ([email protected]) .

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta https://www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. 

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle).