Koronavirusuutiset Luxemburgissa

Koronaviruksesta johtuva epidemiologinen hätätila Luxemburgissa on päättynyt. Matkustusrajoitukset koskevat vain kolmansista maista saapuvia.

Maahantulosäännökset

Matkustusta Luxemburgiin on rajoitettu vain kolmansista maista.  

Lisätietoja Luxemburgin koronainfosivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

 

Maskit

Maskin käyttö on pakollista sairaaloissa, hoivakodeissa ja muissa hoitolaitoksissa.

 

Edustuston asiakaspalvelu

Lähin Suomen suurlähetystö sijaitsee Brysselissä. Asiakkaita palvellaan vain ajanvarauksella (linkki slottiin).

Kaikki tiedustelut ja kysymykset pyydetään sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Viisumia ei ole mahdollista hakea Brysselistä.

Lisätietoja Suomen suurlähetystö Brysselissä (avautuu uuteen ikkunaan)

Matkustusilmoitus

Muistutamme kaikkia matkailijoita ja maassa jo oleskelevia tekemään matkustusilmoituksen(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan). Jos olet jo tehnyt matkustusilmoituksen ja oleskelusi ulkomailla pitkittyy, on matkustusilmoituksen päättymispäivää syytä muuttaa. Näin saamme tiedon siitä, että olet edelleen maassa ja voimme lähettää sinulle sekä tiedotteita että kyselyitä. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit muuttaa ilmoitustasi itse. Jos et ole rekisteröitynyt, tee uusi matkustusilmoitus.

Jos matkustusilmoituksessasi ei ole ollut päättymispäivää tai olet palannut suunniteltua aiemmin Suomeen, on ilmoitus syytä poistaa. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit muokata ilmoitustasi itse. Jos et ole rekisteröitynyt, lähetä poistopyyntö sähköpostiosoitteeseen [email protected]  Pyydämme huomioimaan, että ilmoituksen muuttamista ja poistamista koskevien pyyntöjen käsittely on ajoittain ruuhkautunut.