UUSHAKU: Suomen Rooman suurlähetystö hakee maakuva-, viestintä- ja kulttuurikoordinaattoria aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.1.2022–14.1.2023

UUSHAKU: Suomen Rooman suurlähetystö hakee maakuva-, viestintä- ja kulttuurikoordinaattoria aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.1.2022–14.1.2023

Kyseessä on uushaku. Tehtävään aikaisemmin ilmoittautuneet huomioidaan.

Maakuva-, viestintä- ja kulttuurikoordinaattorin tehtävässä painottuu tällä hetkellä erityisesti

  • Suomen laajan maakuvatyön edistäminen (sis. Team Finland), julkisen viestinnän ja tiedottamisen koordinaatio sekä kulttuuriasioiden työ
  • Italiassa toteutettavien hankkeiden valmistelu ja toteutus yhteistyössä suomalaisten ja italialaisten tahojen sekä muiden Roomassa toimivien edustustojen (erityisesti muut Pohjoismaat ja EU-maat) sekä kulttuuritoimijoiden kanssa
  • suomi-italia-suomi -käännösten ja kielenhuollon tekemistä kirjallisesti
  • Edustuston päällikön tai sijaisensa määräämät muut hallinnolliset tehtävät

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esimerkiksi filosofian maisteri), ja relevanttia aiempaa työkokemusta kansainvälisestä työympäristöstä, monipuolisia viestinnällisiä taitoja (ml. erilaiset viestintätilanteet ja -kanavat) sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä esiintymistaitoa.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelytapaa, kiinnostusta erittäin monipuoliseen työkuvaan sekä tietoteknisiä valmiuksia. Lisäksi edellytämme valmiutta ja osaamista erilaisten suomi-italia-suomi -käännösten tekemiseen kirjallisesti toisinaan tiukoissakin aikarajoissa. Kääntäjän pätevyys katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja italian sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Työsuhteessa sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Italian lainsäädäntöä. Aluksi työsopimus tehdään Italian lain mukaisesti määräaikaisena ajalle 15.1.2022–14.1.2023 (tai sopimuksen mukaan, 12kk). Sen jälkeen osapuolilla on halutessaan mahdollisuus sopia vakinaisesta työsuhteesta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Käsittelemme meille antamia henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta hakijan tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Hakija voi tutustua tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.  Hakemalla tehtävään, hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa edustuston päällikön sijainen Ilkka Nordberg (s-postiosoite [email protected] tai +39 06 8522 3313).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan viimeistään 17.12.2021 kuluessa osoitteella Ambasciata di Finlandia, Via Lisbona 3, 00198 Roma, Italia tai sähköpostilla [email protected]

Otsikkokenttään/kuoreen merkintä: ”Hakemus maakuva-, viestintä- ja kulttuurikoordinaattorin tehtävään”.

Kyseessä on uushaku. Tehtävään aikaisemmin ilmoittautuneet huomioidaan, mikäli hakija ei muuta suurlähetystölle ilmoita.