NFF goes online 29.-31.10.2020

NFF goes online 29.-31.10.2020

Nordic Film Fest järjestetään tänä syksynä verkossa 29.-31.10. Festival Scope -alustalla.

Nyt jos koskaan tarvitsemme uusia näkökulmia sekä tarinoita, jotka innostavat meitä. Rooman keväästä tuttu Nordic Film Fest järjestetään tänä syksynä verkkofestivaalina ja tällä kertaa elokuvia pääsee katselemaan kotisohvalta kaikkialta Italiasta: Nordic Film Fest goes online 29.-31.10.2020.

Festivaali järjestetään verkossa Festival Scope -alustalla 29.-31. lokakuuta ja jokaiseen elokuvaan on 600-800 ilmaista paikkaa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sivusto vaatii käyttäjän rekistetöitymisen. Paikkojen varaaminen on mahdollista 28. lokakuuta klo 12 alkaen Festival Scopen sivuilla(Linkki toiselle verkkosivustolle) ja jokainen elokuva on katsottavissa 48 tunnin ajan. Huom! Elokuvat ovat katsottavissa vain Italian rajojen sisällä.

Kaikki elokuvat esitetään alkuperäiskielellä, italian- ja englanninkielisillä tekstityksillä. Ohjelmassa ovat seuraavat elokuvat: Amundsen (Norja 2019), Aurora (Suomi 2019), Hope (Norja 2019) ja Of Horses and Men (Islanti, 2013).

La Guarimba -festivaali sekä Norjan suurlähetystö, Norjan elokuvainstituutti ja Pohjois-Norjan elokuvakeskus kutsuvat NFF goes online -festivaalin katsojat webinaariin lyhyelokuvien pariin perjantaina 30. lokakuuta klo 15.30. Seminaari pidetään englanniksi ja siihen pääsee mukaan Zoom-linkin kautta. Ilmoittautuminen ja lisätietoja.(Linkki toiselle verkkosivustolle)

Katsojia kannustetaan jakamaan katseluhetkiään Instagramissa ja Facebookissa hastagein #nffgoesonline #nffhygge.

NFF goes online -elokuvafestivaalin järjestävät Suomen ja Norjan Italian suurlähetystöt sekä Islannin Pariisin-suurlähetystö yhteistyössä Festival Scopen, Suomen elokuvasäätiön, Norjan elokuvainstituutin sekä I boreali -festivaalin ja La Guarimba -elokuvafestivaalin kanssa. Tapahtuman virallisia kumppaneita ovat myös Ruotsin ja Tanskan Italian-suurlähetystöt ja taiteilijaresidenssi Circolo Scandinavo.