NFF goes online 29.-31.10.2020

Nordic Film Fest järjestetään tänä syksynä verkossa 29.-31.10. Festival Scope -alustalla.

Nyt jos koskaan tarvitsemme uusia näkökulmia sekä tarinoita, jotka innostavat meitä. Rooman keväästä tuttu Nordic Film Fest järjestetään tänä syksynä verkkofestivaalina ja tällä kertaa elokuvia pääsee katselemaan kotisohvalta kaikkialta Italiasta: Nordic Film Fest goes online 29.-31.10.2020.

Festivaali järjestetään verkossa Festival Scope -alustalla 29.-31. lokakuuta ja jokaiseen elokuvaan on 600-800 ilmaista paikkaa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sivusto vaatii käyttäjän rekistetöitymisen. Paikkojen varaaminen on mahdollista 28. lokakuuta klo 12 alkaen Festival Scopen sivuilla(Linkki toiselle web-sivustolle.) ja jokainen elokuva on katsottavissa 48 tunnin ajan. Huom! Elokuvat ovat katsottavissa vain Italian rajojen sisällä.

Kaikki elokuvat esitetään alkuperäiskielellä, italian- ja englanninkielisillä tekstityksillä. Ohjelmassa ovat seuraavat elokuvat: Amundsen (Norja 2019), Aurora (Suomi 2019), Hope (Norja 2019) ja Of Horses and Men (Islanti, 2013).

La Guarimba -festivaali sekä Norjan suurlähetystö, Norjan elokuvainstituutti ja Pohjois-Norjan elokuvakeskus kutsuvat NFF goes online -festivaalin katsojat webinaariin lyhyelokuvien pariin perjantaina 30. lokakuuta klo 15.30. Seminaari pidetään englanniksi ja siihen pääsee mukaan Zoom-linkin kautta. Ilmoittautuminen ja lisätietoja.(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Katsojia kannustetaan jakamaan katseluhetkiään Instagramissa ja Facebookissa hastagein #nffgoesonline #nffhygge.

NFF goes online -elokuvafestivaalin järjestävät Suomen ja Norjan Italian suurlähetystöt sekä Islannin Pariisin-suurlähetystö yhteistyössä Festival Scopen, Suomen elokuvasäätiön, Norjan elokuvainstituutin sekä I boreali -festivaalin ja La Guarimba -elokuvafestivaalin kanssa. Tapahtuman virallisia kumppaneita ovat myös Ruotsin ja Tanskan Italian-suurlähetystöt ja taiteilijaresidenssi Circolo Scandinavo.