Haemme AMK-harjoittelijaa Suomen suurlähetystöön Roomaan

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijaa 4-5 kuukaudeksi 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 4.3.2024 mennessä.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat osallistuminen konsulaatin asiakaspalveluun (passi- ja henkilökorttihakemusten vastaanotto ja käsittely), hallinnolliset tehtävät (konsulin ja hallintovastaavan avustaminen hallinnollisissa asioissa, ml. taloushallinto), sekä muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät.

Harjoittelijalta odotetaan tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää molempien kotimaisten kielten taitoa.

Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi. Italian kielitaito katsotaan eduksi.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, ja tämän tulee ilmetä hakemuksesta. Edustusto ei maksa harjoittelijalle palkkaa tai muuta korvausta harjoittelujakson ajalta. Harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 4.3.2024. Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä ”AMK-harjoittelija ja hakijan nimi”.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin sivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)