Avoin työtehtävä - Määräaikainen neuvonantaja (kehitysyhteistyö)

Avoin työtehtävä - Määräaikainen neuvonantaja (kehitysyhteistyö)

Suomen Rooman suurlähetystö hakee asemamaasta palkattua määräaikaista neuvonantajaa (kehitysyhteistyö)

Kiinnostaako sinua monipuoliset kehitysyhteistyön neuvonantajan tehtävät Italian pääkaupungissa Roomassa? Suomen suurlähetystö Roomassa etsii vuoden määräaikaista, työsopimussuhteista neuvonantajaa 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Neuvonantaja avustaa Suomen pysyvää edustajaa YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestössä (FAO), Maailman Ruokaohjelmassa (WFP), Kansainvälisessä maatalouden kehittämisrahastossa (IFAD) ja Maailman ruokaturvakomiteassa (CFS) sekä näihin liittyvissä kehityspoliittisissa kysymyksissä.

Lisäksi neuvonantajan tehtäviin kuuluu WFP:n ja IFAD:n toiminnan seuranta, ml. johtokuntaistunnot, ja raportointi; CFS:n toiminnan seuranta ja raportointi; Rooman YK-järjestöihin liittyvien tausta-aineistojen tuottaminen.

Kyseessä on asemamaasta palkatun neuvonantajan (kehitysyhteistyö) aluksi yhden vuoden määräaikainen tehtävä 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Italian lainsäädäntöä. Aluksi työsopimus tehdään Italian lain mukaisesti määräaikaisena ajalle 1.12.2021–30.11.2022 (tai sopimuksen mukaan, 12kk). Sen jälkeen osapuolilla on halutessaan mahdollisuus sopia vakinaisesta työsuhteesta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avaa linkin toisella sivustolla).  Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avaa linkin toisella sivustolla). Hakemalla tehtävään, hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.

Tehtävään valittavalta edellytetään

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suullista ja kirjallista esitystaitoa
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvaa organisointikykyä ja monipuolisia yhteistyötaitoja.
  • Kielitaitovaatimuksina äidinkielen tasoista suomen kielen taitoa ja erittäin hyvää englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Muiden kielten taito katsotaan eduksi hakijalle.
  • Tehtävässä edellytetään kykyä verkostoitua, käsitellä nopeasti tietoa sekä valmiutta perehtyä laajoihinkin asiakokonaisuuksiin. Lisäksi tarvitaan järjestelmällisyyttä, neuvottelutaitoja ja kykyä toimia paineen alaisena.

 

Tehtävään hakevan henkilön eduksi lasketaan:

  • Kehitysyhteistyön ja YK-järjestelmän tuntemus
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ulkoasiainhallinnon tuntemus auttaa tehtävän hoitamisessa.
  • Hyvät tietotekniikkataidot

 

Lisätietoja tehtävästä antaa pysyvä edustaja Tanja Grén [email protected] tai +39 06 8522 3318). Työsuhteen ehdoista lisätietoja antaa edustuston päällikön sijainen Ilkka Nordberg (s-postiosoite [email protected] tai +39 06 8522 3313). Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 1.11.2021 mennessä osoitteella Ambasciata di Finlandia, Via Lisbona 3, 00198 Roma, Italia tai sähköpostilla [email protected]  Hakemuksia ei palauteta.

Otsikkokenttään/kuoreen merkintä: ”Hakemus neuvonantajan (kehitysyhteistyö) tehtävään”.