AMK-harjoittelija Suomen suurlähetystöön Roomaan

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijaa 3-5 kuukaudeksi 1.6. alkaen tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä.

Työtehtävät:

  • Osallistuminen konsulaatin asiakaspalveluun (passi- ja henkilökorttihakemusten vastaanotto ja käsittely)
  • Hallinnolliset tehtävät (konsulin ja hallintovastaavan avustaminen hallinnollisissa asioissa)
  • Muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Harjoittelijalta odotetaan:

  • Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä
  • Hyvää molempien kotimaisten kielten taitoa

Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi. Italian kielitaito katsotaan eduksi.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Edustusto ei maksa harjoittelijalle palkkaa tai muuta korvausta harjoittelujakson ajalta. Harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.3.2023. Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä ”AMK-harjoittelija ja hakijan nimi”.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)