Suomen ja Israelin diplomaattisuhteiden juhlavuosi: tule mukaan virtuaalikuoroon

Suomi ja Israel juhlivat tänä vuonna 70-vuotisia diplomaattisia suhteita. Juhlavuoden kunniaksi kootaan laulajia esittämään yhdessä virtuaalisesti Maamme-laulun sekä Israelin kansallislaulun Hatikvan.

 

Maamme

Maamme-laulu tehdään yhteistyössä Virtuaalikuoron(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) kanssa. Mikäli haluat mukaan projektiin, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) halukkaaksi osallistujaksi ja kerro samalla, mitä ääntä laulaisit. Stemmoja tulee olemaan 4 (sopraano, altto, tenori, ja basso) alkuperäisen Paciuksen sovituksen mukaisesti. 

Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 13.11. klo 17:00 asti. Tämän jälkeen aikaa harjoitteluun ja videointiin on viikko ja valmiit videot tulee toimittaa lauantaina 21.11.klo 20:00 mennessä. Toiveenamme on, että kaikki halukkaiksi ilmoittautuvat sitoutuvat tähän aikatauluun ja harjoittelevat itsenäisesti annettavien materiaalien avulla.

Osallistujamäärää on rajattu 200 laulajaan. Mikäli halukkaista osallistujia on tätä enemmän, osallistujat arvotaan stemmoja painottaen perjantaina 13.11. illalla. Ilmoitamme valituille sähköpostitse, ja heille toimitetaan nuotit ja ohjeistus äänitykseen.

Hatikva-projektista ilmoitamme lähipäivien aikana. Molemmat kansallislaulut tullaan esittämään edustuston kanavilla joulukuussa 2020.

Ilmoittautuminen virtuaalikuoroprojektiin (lomake suomeksi): https://forms.gle/EgcGjNFt6aDeiER28(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Hatikva

Mikäli haluat mukaan projektiin laulamaan Hatikvaa, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) halukkaaksi osallistujaksi ja kerro samalla, mitä ääntä laulaisit.

Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 15.11. klo 17:00 asti. Tämän jälkeen aikaa harjoitteluun ja videointiin on viikko ja valmiit videot tulee toimittaa sunnuntaina 22.11.klo 20:00 mennessä. Toiveenamme on, että kaikki halukkaiksi ilmoittautuvat sitoutuvat tähän aikatauluun ja harjoittelevat itsenäisesti annettavien materiaalien avulla.

Osallistujamäärä on rajattu 200 laulajaan. Ilmoitamme valituille sähköpostitse ja heille toimitetaan nuotit ja ohjeistus äänitykseen.

Ilmoittautumislomake Hatikvan virtuaalikuoroon (lomake englanniksi): https://www.lyyti.in/Virtual_Choir__Hatikva__Celebrating_70_Years_of_FinnishIsraeli_Diplomatic_Relations_0244(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)