Jäähyväiset ja kunniamerkki Susannelle

Suurlähettiläs Kirsikka Lehto-Asikainen luovutti Susanne Millnerille Suomen Leijonan ritarikunnan kunniamerkin hänen kunniakseen pidetyssä juhlatilaisuudessa. Suurlähettiläs dekoroi Susannen hänen ansioituneesta työstään Suomen ja Israelin välisten suhteiden edistämisessä. Kunniamerkki on kunnianosoitus merkittävästä siviili- tai sotilasansiosta Suomea kohtaan. Ritarikunnan kunniamerkki SL R luovutetaan kulttuurin tai muun yhteistyön alalla toimineille, jotka ovat osoittaneet erityistä henkilökohtaista työpanosta Suomen puolesta.

Suurlähettiläs Kirsikka Lehto-Asikainen kuvaili Susannen työtapaa puheessaan innostavaksi, ammattimaiseksi ja omistautuvaksi.  Susannen optimistinen ja empaattinen olemus tarttuu myös muihin ja suurlähettilästä lainaten hänellä on ”Muumimamman elämänkokemus, Niiskuneidin huoliteltu olemus ja Pikkumyyn sielu.” 

Susanne työskenteli merkittävät kolmetoista vuotta Suomen suurlähetystössä kulttuurivastaavana. Hänen seuraajansa on Ruut-Lea Zaban, joka aloittaa uudessa työssään elokuussa.