Pohjolan suurpedot ja maisemat esillä Pariisissa 1.7.-31.12.2019

Grand Nord -ulkoilmavalokuvanäyttely esittelee Suomen, Islannin ja Norjan luontoa ja eläimistöä suurlähetystön edessä Suomen EU-puheenjohtajakauden ajan 1.7.-31.12.2019. Tervetuloa!

Pienet karhut leikkivät. Valokuvat ovat ranskalaisen Regard du Vivant(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) -kollektiivin valokuvaajien Olivier Larreyn ja Thomas Roger'n ottamia. Valokuvaajat ovat käyneet Suomessa, Islannissa ja Norjassa kuvausmatkoilla jo useiden vuosien ajan.

Näyttely koostuu noin 30:stä suurikokoisesta valokuvasta, ja se perustuu ranskalaisen Hachette-kustantamon samannimiseen valokuvakirjaan, joka ilmestyy syyskuussa 2019. Kirjan sekä näyttelyn tekstit on kirjoittanut biologi ja toimittaja Marie Lescroart. 

Revontulet talviyössä. Näyttely sijaitsee Suomen suurlähetystön edessä, place de Finlanden ympärillä Pariisin 7. kaupunginosassa ja on yleisölle avoinna 24/7.

Näyttelyn ovat tuottaneet yhteistyössä Regard du Vivant, Suomen, Islannin ja Norjan Pariisin-suurlähetystöt sekä Visit Finland.

Kuvat: Olivier Larrey ja Thomas Roger