Suurlähetystössä avoinna konsulipalveluvirkailijan tehtävä

New Delhin suurlähetystö hakee palvelukseensa konsulipalveluvirkailijaa hoitamaan maahantuloasioihin liittyviä tehtäviä kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja ja Intian lainsäädäntöä.

Suurlähetystön monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia maahantuloasioita hoitava konsulipalveluvirkailija työskentelee osana suurlähetystön konsulipalvelutiimiä ja hänen keskeiset työtehtävänsä ovat:

  • Viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittely

  • Osallistuminen kansalaispalveluiden asiakaspalveluun

  • Viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelyyn liittyvät haastattelut

  • Perheidenyhdistämistä koskevat haastattelut

  • Asiakastiedusteluihin vastaaminen

  • Yhteydenpito viisumikeskukseen

    Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sekä itsenäistä että tiimityöskentelykykyä monikulttuurisessa työympäristössä, päätöksentekokykyä ja hyviä atk-taitoja. Odotamme konsulipalveluvirkailijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja paineensietokykyä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä Suomen edustustoissa ulkomailla katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön koulutus tapahtuu työn ohessa suurlähetystössä ja ulkoministeriössä Helsingissä.

    Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

    Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

    Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Uschanov-Eskelinen [email protected] Asiaa koskevat tiedustelut [email protected]

    Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon 21.06.2019 mennessä osoitteeseen: [email protected] ja viestin otsikoksi "Konsulipalveluvirkailija / SL New Delhi"