Suomen Unkarin suurlähetystö hakee Budapestiin osa-aikaista autonkuljettajaa/kiinteistönhoitajaa

Suomen Unkarin suurlähetystö hakee Budapestiin osa-aikaista autonkuljettajaa/kiinteistönhoitajaa

Säännöllinen työtuntimäärä voi vaihdella viikoittain, mutta on keskimäärin 20 h/vko. Aloitusajankohta sovittavissa, vuoden 2022 alkupuoliskolla.

Tehtävään kuuluu mm.

  • erilaiset kuljetustehtävät ja lähetin tehtävät
  • suurlähetystön autojen huolto ja kunnossapito yhteistyössä toisen autonkuljettajan kanssa
  • suurlähetystökiinteistön hoidossa avustaminen (mm. piha-alueen puhtaanapito)
  • vahtimestarina toimiminen suurissa tilaisuuksissa
  • muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii koeteltua ajotaitoa ja kokemusta kiinteistönhoitotehtävistä. Suomen ja/tai unkarin kielen taidon lisäksi arvostamme englannin kielen taitoa. Hakijalta vaaditaan myös stressinsietokykyä, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Lisäksi henkilöltä edellytetään joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoa on myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä toisinaan lyhyellä varoitusajalla.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CVt joko suomen tai englannin kielellä toivotaan lähetettävän perjantaihin 28.1.2022 mennessä sähköpostitse ([email protected]) tai postitse osoitteeseen Embassy of Finland, 1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/a. Otsikkokenttään/kuoreen merkintä: ”Hakemus autonkuljettajan/kiinteistönhoitajan tehtävään”.

Lisätietoja: Éva Haris, puh +36 1 2792 516/ [email protected] (suomeksi, unkariksi tai englanniksi), Vuokko Ritari tel +36 1 2792 518 / [email protected] (suomeksi, englanniksi) tai Kristian Viitasalo, tel +36 1 2792 523 / [email protected] (suomeksi, unkariksi, englanniksi).