Konsulipalveluvirkailijan tehtävä avoinna Suomen Hongkongin pääkonsulaatissa

Hongkongin pääkonsulaatti hakee paikalta palkattua konsulipalveluvirkailijaa ajalle 15.1.2021 – 31.3.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävän jatko myös mahdollinen.

Konsulipalveluvirkailijan tehtäviin kuuluvat:

  • Maahantulolupahakemusten käsittely, haastattelut ja päätöksenteko
  • Yhteydenpito viisumikeskukseen
  • Passiasiat
  • Osallistuminen konsulipalveluiden asiakaspalveluun ja asiakastiedusteluihin vastaaminen
  • Taloushallintotehtävät ml. palkkahallinto
  • Muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa, huolellisuutta, tarkkuutta, erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa sekä valmiutta omaksua erilaisia tietojärjestelmiä.

Kokemus konsulipalvelutehtävistä ja/tai taloushallintotehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavan tulee olla Suomen kansalainen. Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Hongkongin lainsäädäntöä. Palkka määräytyy paikallisen palkkatason sekä aikaisemman työkokemuksen mukaan. Tehtävään valitun henkilön koulutus tapahtuu työn ohessa pääkonsulaatissa ja tarvittaessa ulkoministeriössä Helsingissä.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen avustaja Mari Koukonen: [email protected]

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot pyydetään lähettämään 1.11.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Konsulipalveluvirkailija / Hongkong 2020”.