Suomi-ikkuna kiillotettu

Ulkoministeriön viestintä- ja kulttuuriosasto on julkistanut uuden Virtual Finland-palvelun. Uudistustyö toteutettiin yhteistyössä Satama Interactiven kanssa. Sivuston päätarkoituksena on tarjota yksityiskohtaista asiatietoa Suomesta sekä parantaa kansainvälistä Suomi-kuvaa. Saitille odotetaan tänä vuonna noin neljää miljoonaa kävijää.

Vuonna 1995 perustettu Virtual Finland on suunnattu kattavaa ja ajankohtaista tietoa Suomesta ja suomalaisista tarvitseville ihmisille.

Sivustoa on päivitetty vuosien varrella, mutta nyt se on uudistettu kokonaisvaltaisesti. Uudistuksen tuloksena Virtual Finland on entistä elävämpi media, joka välittää monipuolista Suomi-kuvaa.

"Halusimme uudistaa palvelun sekä sisällöltään että ulkoasultaan vastaamaan entistä paremmin sitä, mitä maamme vuonna 2004 edustaa. Suomi on huipputeknologian ja korkeakulttuurin maa, johon liittyy paljon kerrottavaa ja nähtävää" sanoo Virtual Finlandin päätoimittaja, Viestintä- ja kulttuuriosaston julkaisu- ja Suomi-promootioyksikön päällikkö Juha Parikka.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan uudistettuun Virtual Finland-sivustoon.

Virtual Finland(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)