Suomen pysyvä edustusto Genevessä hakee palvelukseensa määräaikaista asevalvonta- ja kauppasektorien assistenttia

Suomen pysyvä edustusto Genevessä hakee palvelukseensa määräaikaista asevalvonta- ja kauppasektorien assistenttia

Suomen pysyvä edustusto Genevessä hakee palvelukseensa määräaikaista asevalvonta- ja kauppasektorien assistenttia 1.8.2021-31.7.2023 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Suomen pysyvä edustusto Genevessä hakee palvelukseensa määräaikaista asevalvonta- ja kauppasektorien assistenttia 1.8.2021-31.7.2023 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Assistentti toimii osana edustuston hallintotiimiä. Keskeiset tehtävät ovat:

- asevalvonta- ja kauppatiimien assistentin tehtävät,

- erilaisiin tilaisuuksiin liittyvät järjestelyt

- virkamiesten avustaminen matka-, tapaamis- ja kokousjärjestelyissä

- muut esimiehen määräämät avustavat tehtävät edustustossa

Edustuston työkieliä ovat suomi, englanti ja ranska. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää kirjallista ja suullista suomen, englannin ja ranskan kielen taitoa. Kokemus ulkoasiainhallinnosta tai kansainvälisistä järjestöistä on eduksi. Odotamme oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä sopivaa pohjakoulutusta (esim. tradenomi, HSO). Työssä tarvitaan Windows käyttöjärjestelmän ja MS-ohjelmien osaamista.

Assistentti palkataan ns. paikallisesti palkatun työntekijän ehdoin, jolloin työsuhteeseen sovelletaan Sveitsin lainsäädäntöä. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan osoitteeseen [email protected] viimeistään 7.5.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa assistentti Katriina Mattila ([email protected]) ja työsuhteen ehdoista hallintovastaava Hanna Kerttula ([email protected]).