Ulkoasiainministeriö hakee lehdistövirkamiestä Lontoon -suurlähetystöön määräaikaiseen virkasuhteeseen

Ulkoasiainministeriö hakee lehdistövirkamiestä Lontoon -suurlähetystöön määräaikaiseen kolmen vuoden virkasuhteeseen 1.12.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Työpaikkailmoitus ja hakuohjeet Valtiolle.fi-sivulla. Hakuaika päättyy 2.10.2019 kello 15.00.

Lehdistövirkamies vastaa suurlähetystön maakuvatyöstä suurlähetystön johdon kanssa sovittujen linjojen mukaisesti. Tehtävässä vaikutetaan viestinnän, kulttuurin ja muun promootion keinoin Suomen tavoitteiden kannalta keskeisiin kohderyhmiin Britanniassa, lisätään Suomen kiinnostavuutta eri alojen yhteistyökumppanina sekä edistetään suomalaisbrittiläisiä suhteita ja rakennetaan verkostoja. Lehdistövirkamies osallistuu Team Finland -toimintaan ja toimii läheisessä yhteistyössä kaupallista toimintaa edistävän Business Finland -kokonaisuuden sekä myös Suomen Lontoon Instituutin kanssa. Lehdistövirkamies ylläpitää laajoja suhteita sekä Britannian tiedotusvälineisiin ja Lontooseen akkreditoituneeseen kansainväliseen kirjeenvaihtajaverkostoon. Lisäksi hän osallistuu soveltuvin osin edustuston raportointitoimintaan.

 

Koko työpaikkailmoitus ja hakuohjeet löytyvät Valtiolle.fi-sivustolta(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Hakuaika työtehtävään päättyy 2.10.2019 kello 15.00.

 

Työpaikkailmoitus ja hakuohjeet: Lehdistövirkamies, Lontoo(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)