Suomen Lontoon-suurlähetystö hakee kansalaispalveluvirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Suomen Lontoon-suurlähetystö hakee kansalaispalveluvirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus työtehtävässä on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän ehtoja ja Britannian lainsäädäntöä.

Kansalaispalveluvirkailija työskentelee suurlähetystön konsuliyksikössä ja hänen tehtäviinsä kuuluvat:

  • Maahantulo- ja passiasiat
  • Asiakaspalvelu ml. sähköposti- sekä puhelintiedusteluihin vastaaminen
  • Kansalaispalvelutehtävissä avustaminen
  • Muut esimiehen määräämät työtehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta ja soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi), hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä yhteistyökykyä, joustavuutta ja tarkkuutta.

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.suojelupoliisi.fi > turvallisuusselvitys.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen oheen tulee liittää mukaan hakijan CV ja palkkatoive. Hakemus liitteineen lähetetään suurlähetystön sähköpostiin [email protected] 16.11.2018 mennessä. Viestin otsikoksi pyydetään merkitsemään Kansalaispalveluvirkailija.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sari Kilpi, [email protected], puh. +44 (0)20 7838 6211.