Liikkuva passilaite Edinburghissa 14.2. ja 15.2.2020

Suurlähetystö tuo liikkuvan passilaitteen Edinburghiin perjantaina 14.2. ja lauantaina 15.2.2020. Kaikki ajat ovat nyt varattu. Suurlähetystö tuo passilaitteen uudestaan Skotlantiin tänä vuonna. Paikkakunta ja ajankohta varmistuvat piakkoin.

Liikkuva passilaite Edinburghissa on Suomen kunniakonsulaatissa, osoite: 5 Royal Terrace, Edinburgh EH7 5AB. 

Kaikki ajat ovat nyt varattu perjantaille 14.2. ja lauantaille 15.2. Suurlähetystö tuo passilaitteen uudestaan Skotlantiin myöhemmin tänä vuonna. Paikkakunta ja ajankohta varmistuvat piakkoin. Passilaite tuodaan myöhemmin myös muutamiin muihin kaupunkeihin Britanniassa. Kohteet vahvistetaan myöhemmin alkukevään aikana.

Jos olet varannut ajan Edinburghiin ja sinulla on kysymyksiä hakemukseen liittyen, otathan yhteyttä konsulaattiin sähköpostitse [email protected]

Passihakemus on jätettävä henkilökohtaisesti ja sitä varten on varattava aika. Samalla on myös mahdollista hakea henkilökorttia.

Muistathan, että passia voi hakea myös Suomen matkan yhteydessä poliisiviranomaiselta. Lisätietoja: www.poliisi.fi/passi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Tietyin edellytyksin tavallista passia tai henkilökorttia voi hakea poliisin sähköisessä asiointipalvelussa myös ulkomailta käsin. Lisätietoja: https://finlandabroad.fi/web/gbr/passin-tai-henkilokortin-sahkoinen-hakeminen.