Ailo-elokuvan esitys Lontoossa sunnuntaina 15.12.

Lipunvaraus on auennut!

Suomen Lontoon-suurlähetystö järjestää Metsän tarinan ja Järven tarinan tuottajien Ailo - Pienen poron suuri seikkailu(Linkki toiselle web-sivustolle.) elokuvan esityksen. Elokuvaesitys järjestetään Hackney Picturehousessa sunnuntaina 15.12. klo 10.00. Esitys on osa Suomen EU-puheenjohtajuuskauden ohjelmaa. 

Ailo - Pienen poron suuri seikkailu on Lapin henkeäsalpaavissa maisemissa toteutettu upea luontoelokuva, joka esittelee ennennäkemättömällä tavalla pohjoisen luonnon ja sen villit eläimet. Elokuva kertoo uteliaan Ailo-poron selviytymistarinan ensimmäisellä vuoden kestoisella vaelluksellaan, jonka aikana suloisesta pikkuvasasta kasvaa uljas nuorukainen. Elokuvan teemoina ovat Lapin puhdas luonto, kesyttämätön erämaa sekä loputon äidin rakkaus, jonka ansiosta Ailo uskaltautuu seikkailuun yhdessä muiden lapin villieläinten kanssa. Koko elokuva on toteutettu aidoilla eläimillä.

Elokuva on suomeksi englanninkielisin tekstityksin. Elokuvan alaikäraja on 7 vuotta.

Tilausnäytöksenä järjestettävä esitys on ilmainen, mutta lippuja tulee varattavaksi rajallinen määrä torstaina 5.12.2019 klo 10.00. Lippuja voi varata 1 kpl per henkilö, jokaisen osallistujan on rekisteröidyttävä erikseen. Ennakkovaraus on pakollinen.

Ailo-elokuvan lippujen ennakkovaraus tämän linkin kautta(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) 


Mikäli olet varannut lipun, mutta et pääse osallistumaan, peruthan varauksesi.