EDUSTUSKOKKI (hakuaikaa jatkettu)

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee palvelukseensa Brysseliin edustuskokkia.

Kokin tehtäviin kuuluvat Suomen EU-edustuston pysyvän edustajan virka-asunnossa ja edustustojen kansliatiloissa järjestettävien edustustilaisuuksien (mm. aamiaiset, lounaat, illalliset, vastaanotot) kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteuttaminen. Kokki vastaa edustustilaisuuksien aterioiden menusuunnittelusta, kustannuslaskennasta ja raaka-aineiden hankinnasta edustavaan toteutukseen ja esillepanoon saakka. Työ on erittäin itsenäistä ja monipuolista, vaikka työtä tehdään yhteistyössä pienen tiimin muiden jäsenten kanssa (yhteensä kaksi kokkia ja hovimestari).

Tehtävään haetaan alan ammattilaista, joka haluaa omalla työllään edistää suomalaisen ruokakulttuurin tunnettuutta Belgiassa ja EU:ssa. Toivomme kokilta aitoa intohimoa ruokaa ja eri ruokakulttuureita kohtaan. Avoin mieli laajentaa omaa reseptiikkaa edustustoiveiden mukaisesti on hyödyksi, sillä tilaisuuksien tarpeet ja teemat vaihtelevat kattavasti. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden suomalaisen ruokakulttuurin esilletuomiseen Euroopan ns. pääkaupungissa, jossa arvostetaan hyvää ruokaa. Mielenkiintoiseen työhön sisältyy mahdollisuus monimuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen pienistä aamiaistilaisuuksista lounas- ja cocktailtilaisuuksiin, korkean tason istuviin illallisiin sekä muutaman sadan hengen vastaanottoihin.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, suomalaisen ruokakulttuurin tuntemusta ja monipuolista kokemusta vaativista alan tehtävistä sekä hyvää suomen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Ranskan kielen taito katsotaan eduksi kuten myös ajokortti. Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, joustavuutta, palveluhenkisyyttä sekä itsenäistä ja työtä pelkäämätöntä otetta.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallisina työskentelypaikkoina ovat Suomen pysyvän edustajan virka-asunto sekä Suomen suurlähetystön ja Suomen pysyvän EU-edustuston kanslia. Tehtävä täytetään ensin määräajaksi ajalle 01.10.2022 – 30.09.2023 tai sopimuksen mukaan, minkä jälkeen tehtävän jatko on mahdollinen ja toivottavaa. Viikkotyöaika on 38 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2900-3100/kk brutto.  Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintovastaava Raija Stenberg ([email protected], puh. +32 473 527 301) sekä edustuskokki Emma Alanne ([email protected], puh. +32 473 531 067). Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Lisätietoja työsuhteen ehdoista voi kysyä [email protected].

Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’EUE Kokki’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.08.2022. Haastattelut järjestetään etäyhteyden välityksellä.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).