Avoin työpaikka: Assistentti COPS-suurlähettiläälle

Avoin työpaikka: Assistentti COPS-suurlähettiläälle

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa assistenttia COPS-suurlähettiläälle (poliittisten ja turvallisuusasioiden komitea) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 30.8.2021 – 29.8.2022 tai sopimuksen mukaan, tehtävän jatko on mahdollinen.

Henkilön kädet kannettavan tietokoneen näppäimistön päällä.

Assistentin tehtäviin kuuluu COPS-suurlähettilään ja COPS-virkamiestiimin avustaminen. Pääasialliset työtehtävät ovat COPS-suurlähettilään kalenterin ylläpito ja tapaamisjärjestelyt, virkamiestiimin avustaminen mukaan lukien edustustilaisuuksien järjestäminen, poliittisten ja turvallisuusasioiden komitean työhön liittyvä asiakirjaliikenne sekä komitean työhön liittyvät muut hallinnolliset tehtävät, puolustusneuvostokokousten käytännön järjestelyt, vierailuohjelmien järjestäminen Suomesta tuleville delegaatioille, matka- ja kokousjärjestelyt ja muut päällikön määräämät tehtävät.

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen, hyvää paineensietokykyä sekä vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta, kuten ammattikorkeakoulututkintoa (esimerkiksi tradenomi) tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen assistenttityön EU-päätöksenteon parissa kansainvälisessä ympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Lisätietoja työn sisällön osalta antaa Peppi Talonpoika, [email protected], puh. +32 473 527 805. Palvelussuhteen ehdoista kertovan tietopaketin sekä lisätietoja työsuhteen ehtojen osalta voi pyytää [email protected].

Pyydämme lähettämään kirjallisen hakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Assistentti COPS’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.6.2021. Haastattelut järjestetään etäyhteyden välityksellä.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).