Avoin tehtävä: Hallintoassistentti

Avoin tehtävä: Hallintoassistentti

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa hallintoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2022 – 28.2.2023 tai sopimuksen mukaan, tehtävän jatko on mahdollinen.

Kynä vihkon päällä pöydällä.

Hallintoassistentin työnkuvaan kuuluu yhteishallinnon yleis- ja taloushallinnon tehtäviä sekä asunto- ja kiinteistötiimin avustaminen. Pääasialliset tehtävät ovat EU-edustuston puhelinkeskuksen hoito, taloushallinnon avustavat tehtävät (mm. ALV-vapautushakemusten hoito ja neuvonta sekä M2-matkahallintajärjestelmän käytön tuki ja neuvonta) sekä taloushallintovastaavan sijaistaminen. Kiinteistötiimin tukitoimiin kuuluu mm. materiaalihallinto (mm. toimistotarvikkeet ja muut pienhankinnat) sekä asiakirjahallinnossa avustaminen (mm. huoneistohotellivaraukset, asuntojen sopimusasioissa avustaminen).

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen hyvä tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen, hyvää paineensietokykyä sekä vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi tradenomi). Arvostamme soveltuvaa työkokemusta etenkin taloushallinnon tehtävistä, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön hallinnollisten asioiden parissa kansainvälisessä EU-päätöksenteon ympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2700-2800 e/kk brutto.  Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Raija Stenberg ([email protected], puh. +32 473 527 301). Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Lisätietoja työsuhteen ehtojen osalta voi kysyä [email protected].

Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Hallintoassistentti’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy keskiviikkona 12.01.2022.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).