angle-left Avoimet tehtävät - autonkuljettaja / vahtimestari

Avoimet tehtävät - autonkuljettaja / vahtimestari

Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa Brysseliin kahta autonkuljettajaa / vahtimestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 14.03. - 31.12.2019 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa Brysseliin kahta autonkuljettajaa / vahtimestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 14.03. - 31.12.2019 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden syy on heinä-joulukuulle 2019 ajoittuva Suomen EU-puheenjohtajuus. Toinen tehtävistä sijoittuu Suomen pysyvään edustustoon Euroopan unionissa (EUE) ja toinen Suomen erityisedustustoon NATO:ssa (NAE). Jälkimmäinen tehtävä edellyttää Suomen kansalaisuutta.

Päätehtäviin kuuluu edustustojen päälliköiden kuljetustehtävät, ministerikuljetukset ja muut kuljetuksiin liittyvät tehtävät, yleiset vahtimestaritehtävät ja muut edustustojen päälliköiden määräämät tehtävät.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja / tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, käytännön organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävänhaltijoilta edellytetään joustoa työajoissa, työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä. Edellytämme sujuvaa käytännön englannin kielen taitoa, ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Paikallistuntemus tai kyky toimia Brysselin kaltaisessa toimintaympäristössä katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä ja dynaamisen työyhteisön.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Toisen työntekijän pääasiallisena työskentelypaikkana on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa ja toisen Suomen erityisedustusto Natossa. Molemmat tehtävät sijoittuvat hallinnollisesti Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen.

Tehtäviin ehdolla olevista hakijoista tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Tehtävistä kiinnostuneita pyydämme lähettämään viestin sähköpostiosoitteeseen [email protected], jotta voimme lähettää kiinnostuneille palvelussuhteen ehtoja esittelevän infopaketin.

Lisätiedot työsuhteen ehtojen osalta hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Tuija Lohi, puh.+32 2 28 78 446, [email protected] ja työtehtävien osalta EUE:n virastopalvelutiimin vetäjä Ari Hakola, puh. + 32 2 28 78 532, [email protected] ja NAE:n lähetystöneuvos Lauratuulia Lehtinen, puh. +32 2 706 21 03, [email protected]

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 27.01.2019 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.