Avoimet tehtävät - assistentti

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee palvelukseensa assistenttia pysyvän edustajan sijaiselle (COR I). Työsuhde on määräaikainen ajalle 01.04.2021 – 31.03.2022 tai sopimuksen mukaan, tehtävän jatko on mahdollinen.

Assistentin tehtäviin kuuluu monipuoliset pysyvän edustajan sijaisen henkilöassistentin tehtävät mm. kalenterin hallinta, kokous- ja matkajärjestelyt sekä tilaisuuksien koordinointi ja muut yleiset assistenttitehtävät. Tehtävänkuvaan kuuluu myös Coreper I –koordinaation, ml. Mertens-virkahenkilön, assistentin tehtävät kuten mm. sähköpostin koordinointiin sekä asiakirjojen valmisteluun, kokoamiseen ja dokumentointiin liittyvät tehtävät, kokous- ja matkajärjestelyt sekä erilaiset hallinnolliset tehtävät.

 

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen sekä hyvää paineensietokykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä.

 

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa.

 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

 

Lisätiedot työn sisällön osalta assistentti Säde Hotakainen, [email protected], puh. +32 473 53 14 18 ja työsuhteen ehtojen osalta hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Raija Stenberg, [email protected], puh. +32 473 52 73 01.

 

Vapaamuotoinen hakemus (ml. ansioluettelo ja suosittelijoiden yhteystiedot), otsikolla Assistentti COR I, pyydetään toimittamaan viimeistään keskiviikkona 27.1.2021 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Haastattelut järjestetään etäyhteyden välityksellä.

 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).