ASSISTENTTI (sijaisuus)

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee palvelukseensa Brysseliin sektoriassistenttia (ulko- ja turvallisuuspolitiikka) määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus) ajalle 15.5.2024-30.4.2025.

Assistentin tehtäviin kuuluvat edustuston ulko- ja turvallisuuspolitiikkasektorin virkahenkilöiden avustaminen (kauppapolitiikka, laajentuminen, kyber, hybridi, puolustus, poliittis-sotilaallinen komitea). Pääasialliset tehtävät ovat hallinnolliset tukitoimet kuten kalenterinhallinta, matka- ja edustustyöjärjestelyt sekä kokous-, tapaamis- ja vierailujärjestelyt, sekä ministerineuvostojen kokousten ja korkeantason vierailujen käytännön valmistelut, EU-instituutioiden ja ministeriöiden välinen asiakirjaliikenne, yhteydenpito ja tiedonvaihto.

Tehtävään hakevalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme aitoa kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työskentelyyn virkahenkilöiden tukena, hyvää paineensietokykyä sekä vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista. Tehtävässä tarvitaan myös joustavuutta työaikojen, työtehtävien sekä sijaisuuksien suhteen. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto). Arvostamme soveltuvaa avustavaa tai hallinnollista työkokemusta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen assistenttityön sekä mukavan työyhteisön kansainvälisessä EU-päätöksenteon ympäristössä. Osana ulkoministeriötä Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa on joustava ja kannustava työnantaja. Liukuva työaika ja osittainen mahdollisuus etätyöhön työtehtävien salliessa helpottavat työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkeää, joten tarjoamme työntekijöiden käyttöön mm. kuntosalin sekä virkistys- ja liikuntatuen. Kielikoulutustuen ja moninaisten koulutusmahdollisuuksien avulla tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus noin aikavälille 15.05.2024-30.04.2025 tai sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2700-2800e/kk brutto. Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista: https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Lisätietoja tehtävän sisällöstä ja työsuhteen ehdoista voi kysyä osoitteesta [email protected]. Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’UTP assistentti’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy maanantaina 29.4.2024.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).