ASSISTENTTI COPS-suurlähettiläälle

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa assistenttia COPS-suurlähettiläälle (Suomen edustaja poliittisten ja turvallisuusasioiden komiteassa) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.12.2022 – 11.12.2023 tai sopimuksen mukaan, tehtävän jatko on mahdollinen.

Assistentin tehtäviin kuuluu COPS-suurlähettilään ja COPS-virkamiestiimin monipuolinen hallinnollinen avustaminen. Pääasialliset työtehtävät ovat COPS-suurlähettilään kalenterin ylläpito ja tapaamisjärjestelyt, virkamiestiimin avustaminen mm.  edustustilaisuuksien järjestämisessä, poliittisten ja turvallisuusasioiden komitean työhön liittyvä asiakirjaliikenne sekä komitean työhön liittyvät muut hallinnolliset tehtävät, puolustusneuvostokokousten käytännön järjestelyt, vierailuohjelmien järjestäminen Suomesta tuleville delegaatioille, matka- ja kokousjärjestelyt, sekä muut päällikön määräämät tehtävät.

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, tarkkuutta, sekä joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen. Työtehtävien hoidossa vaaditaan palveluhenkistä asennetta, hyvää paineensietokykyä sekä vahvaa viestintä-  ja tietotekniikkaosaamista. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto). Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen assistenttityön kansainvälisessä EU-päätöksenteon ympäristössä. Osana ulkoministeriötä Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa on joustava ja kannustava työnantaja. Liukuva työaika ja osittainen mahdollisuus etätyöhön helpottavat työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Koska henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkeää, tarjoamme työntekijöiden käyttöön mm. kuntosalin sekä virkistys- ja liikuntatuen. Kielikoulutustuen ja moninaisten koulutusmahdollisuuksien avulla tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa sekä sen alaiset Suomen delegaatiotilat Euroopan unionin Europa-rakennuksessa. Tehtävä täytetään ensin määräajaksi ajalle 12.12.2022 – 11.12.2023 tai sopimuksen mukaan, minkä jälkeen tehtävän jatko on mahdollinen ja toivottavaa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2800-2900 e/kk brutto.  Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista: https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle)

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista voi kysyä [email protected]. Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Assistentti COPS’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy 13.11.2022.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).